detsember 21, 2020

Kuupäev:
Aeg:

Kuupäev:
Aeg:

Hendrik Sal-Saller ja Raivo Tafenau ”Rock’n’jazz”

Hendrik Sal-Saller ja Raivo Tafenau ”Rock’n’jazz”

21. detsember Laitses!

 

Eksklusiivsed aastalõpukontserdid koos Hendrik Sal-Salleri ja Raivo Tafenauga!
Kaks legendaarset muusikut toovad uutmoodi värskust pühadeaega vaid neljal ainulaadsel kontserdil.
 
Rokkar Hendrik Sal-Salleri omanäoline lauluhääl ning Raivo Tafenau virtuoosne saksofonimäng moodustavad suurepärase duo, mis võlub kuulajaid oma headuses ja kontrastides. Ei juhtu just tihti, et rock ja jazz samal kontserdil kohtuvad, kuid tulemus on lummav! Hendrik Sal-Salleri aegumatud hitid ning killuke maailma rockiklassikast saavad nendel kontsertidel uue kõla ja hinge.
 
Tule kuula, kuidas kahe erineva stiili viljelejate koos musitseerimisel midagi sootuks uut sünnib!
 
Bändi koosseis:
Raivo Tafenau – saksofon
Hendrik Sal-Saller – laul ja cajun
Joel Remmel – klahvpillid
Peedu Kass – bass
Kaspar Kalluste – trummid
Erko Laurimaa – kitarr
 
Sündmuse koduleht: www.kontsert.ee
 

Info ja majutus: info@graniitvilla.ee
NB! Toitlustus ainult ettetellimisel. Toitlustuskohtade arv on piiratud! Toitlustuse tellimine kuni 19.12. Oma tellimus palun kinnitada graniitvilla@pohjalacatering.ee või +372 5690 9250.Koos söögisooviga, palun edastage ka rekvisiidid ettemaksuarve tegemiseks.
Kõikidele toitlustuse tellijatele broneerime omalt poolt kohad saalis.

 

3 käiguline õhtusöök algusega 18:00 29,90€/inimene :

 Eelroog: Juurselleri-porgandihummuse mille feuille, krõbedad kikerherned ja peedi puuder

Pearoog: Küpsetatud meriahven, mango-langustiini kaste, juurselleri kreem ja kalamehe riis

Dessert: Juustukook, marjakreem

Joogid: Kannuvesi, klaas valget või punast majaveini

 

Suupiste menüü vaheajal  – 14,90€/inimene:

Suupiste: Kaheksajala carpaccio tomati konsomee geeli ja tilli kaaviariga

Eelroog: Gazpacho supp, käsitöö maisi-seemne õhik, roheline sinep

Dessert: Juustukook, marjakreem

Joogid: Kannuvesi, klaas valget või punast majaveini

 

 

OSTA PILET: